Over

psycholoog-nieuw-vennep alexander verbree

Alexander Verbree

Sinds 2012 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Voorheen was ik werkzaam in beleidsonderzoek bij verschillende organisaties, zowel bij commerciële organisaties als bij overheidsorganisaties.

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de VIT, koepelorganisatie RBCZ, EFT (relatietherapie), HSPBN (HSP begeleidersnetwerk), het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en de SCAG.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen en wat hen beweegt te doen zoals ze doen. Nadat ik in de onderzoekswereld van afstand de beweegredenen van mensen onderzocht, ontstond steeds meer de behoefte om dit ook van dichtbij te kunnen doen. Vandaar de keuze voor een vakgebied waarin je zo dicht mogelijk bij de mensen kunt komen.

Psychologie & Psychotherapie

Ik ben in 2000 afgestudeerd in het vak psychologie aan de Universiteit Leiden. Om me verder te verdiepen in mensen en in therapie ben ik gestart met de opleiding integratieve psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Op deze manier combineer ik mijn kennis van de psychologie met de praktische vaardigheden van het therapeutschap.

Hiernaast heb ik bij Instituut Eszenzz de opleiding tot HSP-begeleider afgerond in 2014. Ik ben getrouwd, vader van twee zoons. Buiten werktijd ga ik graag een rondje hardlopen.

Opleidingen

 • EFT basistraining (afgerond in 2016)
 • Tafelopstellingen 1 (afgerond in 2016)
 • EMDR-i (Nederlandse Academie voor Psychotherapie, afgerond in 2017)

Registraties:

 • AGB-codes:
  > AGB behandelaar: 90101116
  > AGB praktijk: 90060682
 • VIT: 510.17.A
 • RBCZ: 205071R
 • EFT: 3774
 • SCAG: 11558
 • Kvk: 54650321

Ik ben geregistreerd therapeut bij de RBCZ (205071R) en lid van de beroepsvereniging VIT (510.17.A). Ik sta bij de kamer van koophandel ingeschreven onder nummer 54650321.

Ik ben aangesloten bij SCAG, Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen. Ik sta ingeschreven onder nummer 11558. De SCAG biedt een laagdrempelige klachtenregeling en een – voor de cliënt gratis – onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Ik werk conform de AVG.

Andere online profielen:

> Therapiepsycholoog.com
> Relatietherapeuten.net
> Angstfobietherapie.com

> Linkedin
> Google:

Praktijkadres:
Vivaldisingel 317-319, 
2151 NJ Nieuw-Vennep 

Mailadres:
alexander-verbree@datzitzo.com

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Alexander Verbree
Geregistreerd bij VIT en RBCZ


Psycholoog Nieuw-Vennep:


Psycholoog Nieuw-Vennep
Drs. Alexander Verbree is een ervaren therapeut en psycholoog. Hij is geregistreerd bij de VIT, RBCZ, EFT (relatietherapie), HSPBN en de SCAG.


Ervaringen van cliënten
Een prettige en praktische aanpak, waarbij je zelf mede vorm geeft aan de aanpak.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog nieuwe-vennep Psycholoog Nieuw-Vennep
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-vit-rbcz-scag
Top