Therapie

Therapie Nieuw-Vennep - Psycholoog Alexander


Integratieve therapie

Mijn naam is Alexander Verbree. Als gekwalificeerd therapeut ben ik geregistreerd bij de VIT en RBCZ. Op deze pagina vertel ik iets meer over therapie.

De integratieve therapie is een zeer brede benadering. Alle eigenschappen, problemen en eigenaardigheden van een mens kunnen in de therapie worden betrokken. Zo ben ik continu gericht op het samenstel van denken, voelen, gedrag, beeldend vermogen, sociale context, de lichamelijke beleving en de spirituele ontwikkeling.

De cliënt staat bij mij centraal en niet de methode. Dat betekent dat ik gericht ben op wat voor jou als cliënt op dit moment nodig is. Daar stem ik op af. Ik maak hierbij gebruik van verschillende therapievormen.

Uitgangspunten

Ik hanteer onder meer de volgende uitgangspunten, deze sluiten naadloos aan bij de uitgangspunten van de integratieve therapie:

  • Je bent zelf de expert ten aanzien van jouw klacht: je weet als geen ander hoe je je voelt en wat je klachten zijn; je weet ook hoe je deze moet oplossen. Dat is in het begin misschien niet helemaal duidelijk. Het doel van de therapie is je in staat te stellen om de oplossing helder te krijgen en te werken aan deze oplossing.
  • Ieder mens heeft een natuurlijk vermogen om te groeien, te veranderen en te herstellen. Ook als een deel van je zich misschien gekwetst voelt of even niet verder kan.


Soorten klachten

Clienten komen met allerlei soorten klachten en problemen bij mij, zoals:

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Alexander Verbree
Geregistreerd bij de VIT en RBCZ


Psycholoog Nieuw-Vennep
Drs. Alexander Verbree is een ervaren therapeut en psycholoog. Hij is geregistreerd bij de VIT, RBCZ, EFT (relatietherapie), HSPBN en de SCAG.


Ervaringen van cliënten
Een prettige en praktische aanpak, waarbij je zelf mede vorm geeft aan de aanpak.
ACT Master Logo Alexander Verbree
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog nieuwe-vennep Psycholoog Nieuw-Vennep
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-vit-rbcz
Top